A Zengő Bár első, igen kalandos évét ünnepeljük 2021 nyarának elején! Ez pedig nem lehet teljes évfordulós nyereményjáték nélkül, amelynek díja egy az évszakhoz passzos, hazai boros élménycsomag, a kajászói Vabrik Pince felajánlásával.


Rá is térünk a lényegre: vásárolj legalább 6 palack vagy 10.000 Ft összeget meghaladó értékű Vabrik bort a www.vinomarket.hu oldalon, vagy személyesen a Zengő Bárban (1088 Budapest, Krúdy u. 6.), és legyen Tied a két személyre szóló fantasztikus élmény a pince kajászói birtokán, ahol eltölthettek egy éjszakát és vendégeink lehettek egy 6 tételes borkóstolóra.


A játék vége: 2021.06.26., 23:00


További részletek és játékszabály:


I. A Szervező

Szervező: Wine Brothers Kft. – Zengő Bár (a továbbiakban: „Szervező”)

Székhelye: 1165 Budapest, Lőpor u.15/3

cégjegyzékszáma: 01 09 353833

Telefonos elérhetősége: +36307558172

Email címe: zengobarbudapest@gmail.com

A Szervező végzi a „Téged is vár Budapest szőlőskertje!” elnevezésű nyereményjátékának – (a továbbiakban: „Játék”) – sorsolását és a résztvevők személyes adatainak feldolgozását.


II. Játékban való részvétel feltételei

A Szervező a Játékot weboldalán (www.vinomarket.hu),

Facebook oldalán (https://www.facebook.com/zengobar),

Instagram oldalán (https://www.instagram.com/zengobar/) és hírlevelén keresztül hirdeti meg, illetve népszerűsíti, mindenki számára elérhető, nyilvános felületen teszi közzé.

A Játékban a 18. életévüket betöltött cselekvőképes felnőttek vehetnek részt, akik magyar állampolgárok vagy bejelentett magyarországi lakcímmel rendelkeznek, és a Szervező által előre meghatározott kritériumoknak megfelelnek. Egy Játékos többször is regisztrálhat, ezzel növelheti nyerési esélyét. Egy Játékos egy nyeremény átvételére jogosult.


III. A Játék menete és időtartama

A sorsoláson történő részvétel érdekében a Játékos a Játék időtartama alatt a www.vinomarket.hu oldalon, vagy személyesen a (Zengő bár) 1088 Budapest, Krúdy u.6 szám alatt található vendéglátó egységben legalább egyszeri, minimum 6 palack Vabrik Pince bor vásárlása, vagy minimum 10.000 Ft-ot elérő Vabrik bor vásárlása esetén vesz részt a nyereményjátékban.

  • A Játék időtartamának kezdete: 2021. május 26. 23:00 
  • A Játék időtartamának vége: 2021. június 26. 23:59.

 

IV. Nyeremények

A Játékosok között a Szervező 1 kétszemélyre szóló (6 tételes) borkóstolót és 1 kétszemélyre szóló vendég éjszakát sorsol ki a Vabrik Pincészet kajászói birtokán.

Vabrik Pince elérhetősége:

Cím: 2472.Kajászó Rákóczi u 20.

Honlap: https://www.vabrikpince.hu/

Elérhetőségek: Vabrik Ákos (borász); +36703792610; info@vabrik.hu

A nyeremény felhasználásának időpontjáról, a Szervező egyeztet a nyereményjáték nyertesével.

A nyeremények készpénzre át nem válthatók és másra át nem ruházható.

 

V. Nyertesek kiválasztása/kisorsolása

A Játék nyertesei a Játékra a Játék időtartama alatt szabályszerűen regisztrált Játékosok közül elektronikus sorsoló program igénybevételével kerülnek kisorsolásra az alábbi időpontban: 2021.06.27.

 

VI. Értesítés, nyeremények átvétele

A nyertesek értesítése a regisztráció során megadott email címre küldött email útján történik, a sorsolás után.

Az email cím helyessége és működése, valamint megadott postai cím (lakcím) helyessége, és a nyeremény átvétele a Játékos felelőssége, a kézbesítés esetleges sikertelenségéért a Szervező semmiféle felelősséget nem vállal.