Zengő Boriskola 2. évad

Zengő Boriskola 2023/24

Szeretnél elmerülni a borok világába? A Zengő Borbár segít! A csapat 2023 végén elindítja házi bortanfolyamának 2. évadát, ahol természetesen bár mottója sem merül feledésbe: ígérjük hogy a tanulás laza és szórakoztató lesz!
Borokosító a Rudi és Fickóban

Borokosító a Rudi és Fickóban

Elindítjuk Borokosító sorozatunkat, amit elsősorban azoknak ajánlunk, akik szeretnének átfogóbb ismereteket szerezni a borok világáról, mindezt nem egy iskolapad mögött, hanem egy lazább és elegánsabb környezetben, szórakoztató hangnemben. Azok se riadjanak vissza, akik csupán részt vennénk egy, a megszokottól kicsit másabb köntösbe bújtatott borkóstolón.
Natúr Mátra Gyöngyöspatán

Natur Mátra Gyöngyöspatán

Mátra natúr módon borászkodó közössége bemutatkozik Gyöngyöspatán a Széleskedvű Rendezvényházban! Gyere el ha érdekel a natúrborok világa! Ezt a szortimentet, ami ezen az estén bemutatásra kerül, nem vadászhatod össze boltokból és a termelőkkel is találkozhatsz személyesen és megismerheted történeteiket.
Lame Tasting Szeged - vol.3

Lame Tasting Szeged - vol.3

A Lame tasting egy olyan borkóstoló játék, amit az is tud élvezni, aki nem ért a borokhoz, de imádja meginni. Készítsétek fel érzékszerveiteket és májatokat a kalandra és győzzön a legjobb csapat!
Folyékony Filmkockák #4 - Moszka tér

Folyékony Filmkockák vol.4 - Moszkva tér

Csatlakozz hozzánk és közösségünkhöz, gyere a Hágiba, ahol jó társaságban, ízletes borok mellett levetítjük kedvenc filmjeinket és megkóstoljuk finom borainkat!
Egy este a Borok & Jazz szerelmeseinek - Glass of Jazz 19

Glass of Jazz vol.19

2024. április 18-án ismét a Budapest Jazz Club ad otthont a nagy sikerű, immár 19. Glass of Jazz estnek. Természetesen a koncertteremben egy kiváló hazai zenekar szórakoztatja majd a borok és a jazz zene szerelmeseit.
I. Social WineTasting

I. Social WineTasting

Közösen, a közösségi borok világában! De mi is az a közösségi bor? Egy olyan bormárka, aminek szabályait maguk a borászok határozzák meg, hogy együttes erővel, különböző, mégis hasonló stílusú borokkal mutassák be a borvidékük egyedi értékeit.