Az ősz kezdete már rég nem a nyár vége, sőt, annyira így gondoljuk, hogy szeptemberben 3 egymást követő pénteken is borászok vendégeskednek majd a Zengő Bár teraszán. Lesznek itt borok Pécsről, Villányból, Etyek-Budáról és Balatonról is.


Fehérváry Szőlőbirtok

Fehérváry-Gál László 2016-ban hagyta ott a szekszárdi borvidéket a pécsi kedvéért, és alapította meg borászatát a Mecsek déli lankáin. A kezdeti három hektárnyi öreg ültetvény mára újabb négy hektár modern ültetvénnyel bővült. Gyomirtó és rovarölő szóba sem jöhet, amennyire lehet, ökológiai szőlőtermesztést folytat.


Radó Pince

A Mecsek déli lankáin, a Donátusi kápolna szomszédságában immár a harmadik és negyedik generáció, Radó István és fia András foglalkozik elhivatottsággal, odaadással a szőlő termesztésével és a bor készítésével. A családi gazdaság alapjait a dédapa, Radó Endre rakta le azzal, hogy 1930-ban telepített a területre először Cirfandli tőkéket.
 

  • Az esemény látogatása INGYENES!
  • A férőhelyek száma korlátozott, ezért erősen ajánlott az asztalfoglalás! Kérlek érdeklődj az alábbi telefonszámon: +3670 381 7956, vagy email címen: zengobarbudapest@gmail.com.
  • A rendezvényen fotók és videók készülhetnek! Ha nem szeretnél látszódni, kérlek jelezd a fotósnak.