A korábbi, április 9-i jubileumi Glass Of Jazz esemény halasztásra került, a rendezvényt terveink szerint 2020 októberében tartjuk meg.

Ha lehet azt mondani, az eddigieknél még nagyobb nívóra és igazi ünnepi hangulatra törekszünk, de ezt majd úgyis látni fogjátok, mikor közzétesszük zenei fellépőinket, illetve boros, gasztrós kiállítóinkat. Reméljük, ezen az estén is velünk tartotok majd, és ahogy eddig, úgy akkor is végigkóstoljátok rendesen az egész kínálatot, és megszavazzátok az est borát.

Az eseménynek ezúttal is a Budapest Jazz Club ad otthont a nagy sikerű, immár 10. Glass of Jazz estnek, amelyen ezúttal nyolc boros, egy pezsgős és egy gasztrós kiállító, illetve a koncertteremben Balázs József Quintet szórakoztatja majd a borok és a jazz zene szerelmeseit.


Glass of Jazz vol. 10 kiállítók

  • Pezsgőszoba: Garamvári Szőlőbirtok - a pezsgőkóstoló ára: + 3.000 Ft/Fő 


Glass of Jazz vol. 10 jegyek

Minden jegy tartalmazza a korlátlan borkóstolást és a koncertbelépőt. Az eddigi megváltott jegyek természetesen a következő eseményekre is érvényesek maradnak, de aki szeretné visszaváltani belépőjét, az az aktuális eseményhez tartozó online vásárlási felületen meg tudja ezt tenni.

  • Pohárletét: 1000 HUF (a pohár leadásakor a teljes összeg visszajár)
  • EARLY BIRD jegy: 5.500 HUF/fő  
  • ELŐVÉTELES jegy: 6.500 HUF/fő 
  • TELJES ÁRÚ jegy: 8.000 HUF/fő 

 

Glass of Jazz vol. 10 jegyelővétel >>>