Az ősz kezdete már rég nem a nyár vége, sőt, annyira így gondoljuk, hogy szeptemberben 3 egymást követő pénteken is borászok vendégeskednek majd a Zengő Bár teraszán. Lesznek itt borok Pécsről, Villányból, Etyek-Budáról és Balatonról is.


CULT OF WINE

2014-ben alakult, prémium borászat a Jackfall Bormanufaktúra ’private label’ prémium termékeit menedzseli. A kúria és rendezvényközpont Villányban található, az iroda és a másik rendezvény helyszín a Várgesztesi Villapark wellness, szabadidő és rendezvényközpontban kereshető fel. Itt nem a mennyiség, hanem a tartalom és a csúcsminőség a cél!

Olyan híres és értékes borok találhatóak a repertoárban, mint a Grand Salvador 2008 cuveé, Siren Cabernet Franc 2012, Félelemnélküli kislány Cabernet Sauvignon 2013, melyeket mind a szakma, mint a borszerető közönség nagyra értékel.


ZENEKAROS ITALOK

Mondhatni a Műszpince Etyek-Budai Kulturális tagozata, melyet az agárdi Csóbor Pincészettel valósított meg közösen. A projekt indulása nagyon friss, hiszen idén márciusában lett még csak elindítva, de népszerűsége annál nagyobb.

Kifejezetten a könnyed stílusra épít, főként fehér és rozéborok, de pár közepes teltségű vörösbor is található kínálatukban. Az elérhető árkategória, fiatalos megjelenés és az igényesen megtervezett zenei élethez kapcsolható címkevilág teszi közkedveltté ajándékboltokban, pubokban, fesztiválokon vagy akár kerti partikon egyaránt.
 

  • Az esemény látogatása INGYENES!
  • A férőhelyek száma korlátozott, ezért erősen ajánlott az asztalfoglalás! Kérlek érdeklődj az alábbi telefonszámon: +3670 381 7956, vagy email címen: zengobarbudapest@gmail.com.
  • A rendezvényen fotók és videók készülhetnek! Ha nem szeretnél látszódni, kérlek jelezd a fotósnak.