Ahogy oly sokan, mi is igyekeztünk alkalmazkodni az új helyzethez, amelynek égisze alatt 2020 decemberében a Zengő Bár, a Cult in Glass közösség és a bortkostolunk.hu összefogásával elindult webshopunk, Vinomarket.hu! Az itt kínált tételek abszolút a bárunk szellemiségét tükrözik, azaz elsősorban kis tételszámú, ritkaságszámba menő magyar borok sorakoznak virtuális polcainkon.


Választhattok palackos vagy kartonos kiszerelés közül, ha pedig alkalmakra – legyen az Valentin-nap, húsvét vagy épp egy “szolid” tavaszváró  buli – kerestek egy jó ital pakkot, nézzetek szét bor- sör, vagy pezsgő csomagjaink és aktuális akcióink között. Az online kínálatunkban jelenleg hazai készítésű borok, pezsgők és kisüzemi sörkülönlegességek érhetőek el, de terveink szerint a közeljövőben további boros kiegészítőkkel és delikátesz termékekkel bővítjük szortimentünket. 


Ismeritek partnerünket, a bortkostolunk.hu-t? 

A bortkostolunk.hu 2016-ban alapult. Céljaink a mindennapi embereknek remek hazai borokat bemutatni és edukálni a társadalmat a felelősségteljes és mértékletes borkóstolásra. Cikkeink között rengeteg leírást találhatnak olvasóink a borvidékekről, szőlőkről és pincészetekről egyaránt, természetesen a jó borok mellett.
 

Vinomarket.hu webáruház >>>

Vinomarket.hu aktuális akciók >>>