Felgyorsult világunkban a borfogyasztás ismét reneszánszát éli, ami nem csak összehozza és jó hangulatot teremt az emberek körében, hanem néhány pillanat erejéig megszusszanhatnak az isteni nedűk ízeinek, aromáinak változatos sokszínűségében. Ez akkor teljesedik ki igazán, ha a jó borokhoz a gasztronómia képviselői is felsorakoznak, nem beszélve a zene hangulatkeltő hatásáról.


Hat évvel ezelőtt e dolgokat ötvözve alakult meg Budapesten a Cult in Glass által életre hívott Glass of Jazz rendezvénysorozat, ami a kategóriáját nézve a főváros egyik legnépszerűbb programjává nőtte ki magát.


A rendezvény vidéken elsőként 2023. július 22-én Szegeden a Hági Udvar és Étteremben közel 15 hazai pincészet, és számos gasztronómiai képviselő mellett debütál, a füleknek kellemesen csilingelő zenéről pedig a Hajdu Klára Quartet feat. Mihály Borbély Music gondoskodik a szegedi Silva jazz duo (Szabados-Tóth Bálint - szaxofon & Héjja János - gitár) formációjának kíséretében.


Mindezen túl számos érdekességgel, különlegességgel várjuk a jó borok és a zene szerelmeseit. Részletes program hamarosan!


A hivatalos esemény facebook oldalát >>>

Glass of Jazz Szeged 2023 jegyelővétel >>>