Az idei Újpesti BorVíkend szeptember 10-11-12-én Újpest szívében, a Szent István téren kerül megrendezésre. A rendezvényen 24 borászattal, két pálinkáriummal és kiváló gasztro kiállítókkal találkozhatunk, valamint itt debütál a Pannonhalmi Főapátság Sörfőzdéje is.


Vendégül látnak egy Gin Tonic Bárt, ahol a márkanagykövet mixer különleges kínálatát élvezhetjük, miközben kézműves kiállítók termékeiben is gyönyörködhetünk. A vasárnap elsősorban a családoké: amíg arcfestés, gyerekszüret, bábelőadások és gyerekkoncert szórakoztatják a kicsiket, a borászok papa-mama ajánlatokkal készülnek a szülőknek.


A tavalyi évben már BorVíkend néven aratott nagy sikert Újpest jól ismert borfesztiválja, ami 2018 óta a város programsorozatának szerves részévé vált. Idén is több mint húsz borászattal, két pálinkáriummal és négy gasztro kiállítóval találkozhatunk. A nagyközönség számára újdonságként mutatkozik be, egyben nálunk debütál a Pannonhalmi Főapátság Sörfőzdéje. Vendégül látunk egy Gin Tonic Bárt is, ahol a márkanagykövet mixer különleges kínálatát élvezhetjük, miközben kézműves kiállítók termékeiben is gyönyörködhetünk. Az esemény az elmúlt évekhez hasonlóan Újpest szívében, a Szent István téren kerül megrendezésre.


Kóstoló Füzetünk, melyet a Tisztelt Olvasó kezében tart – többek között – kiállító borászataink csodálatos tételeiből összeállított borsorokat is kínál. Most az olimpiai játékok előtt szeretnénk egy különleges összeállítással tisztelegni, valamint születési évfordulója kapcsán megemlékezünk Újpest hegyközség első bírájáról, szőlőbirtokosáról, a sörfőzde- és kocsma tulajdonosról, Mildenberger Mártonról is. A vasárnap elsősorban a családokról szól: amíg arcfestés, gyerekszüret, bábelőadások és gyerekkoncert szórakoztatják a kicsiket, borászataink papa-mama ajánlatokkal készülnek a szülőknek.


Kínálatunk összeállítása során nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy minden idelátogató borszerető igazán magas szintű élményhez jusson. A kiváló társaság mellé az önfeledt szórakozáshoz zenei aláfestésként segítségül hívjuk a legjobb magyar dalokat.


Merüljünk el újra együtt a borok sokszínű, csodálatos világában!


Újpesti BorVíkend további infók, hírek >>>