Zengő Boriskola 2. évad

Zengő Boriskola 2023/24

Szeretnél elmerülni a borok világába? A Zengő Borbár segít! A csapat 2023 végén elindítja házi bortanfolyamának 2. évadát, ahol természetesen bár mottója sem merül feledésbe: ígérjük hogy a tanulás laza és szórakoztató lesz!
Borokosító a Rudi és Fickóban

Borokosító a Rudi és Fickóban

Elindítjuk Borokosító sorozatunkat, amit elsősorban azoknak ajánlunk, akik szeretnének átfogóbb ismereteket szerezni a borok világáról, mindezt nem egy iskolapad mögött, hanem egy lazább és elegánsabb környezetben, szórakoztató hangnemben. Azok se riadjanak vissza, akik csupán részt vennénk egy, a megszokottól kicsit másabb köntösbe bújtatott borkóstolón.
Folyékony Filmkockák vol.2

Folyékony Filmkockák vol.2

Csatlakozz hozzánk és közösségünkhöz, gyere a Hágiba, ahol jó társaságban, ízletes borok mellett levetítjük kedvenc filmjeinket és megkóstoljuk finom borainkat!
Glass of Jazz vol.18

Glass of Jazz vol.18

2024. január 4-én nagykorú lesz a bor- és jazzrajongók kedvenc estéje a Glass of Jazz! A 18. alkalomnak is a Budapest Jazz Club ad otthont, ahol a remek italok mellett a koncertteremben ezúttal is egy kiváló hazai zenekar szórakoztatja majd a borok és a jazz zene szerelmeseit.
Lame Tasting Szeged - vol.2

Lame Tasting Szeged - vol.2

A Lame tasting egy olyan borkóstoló játék, amit az is tud élvezni, aki nem ért a borokhoz, de imádja meginni. Készítsétek fel érzékszerveiteket és májatokat a kalandra és győzzön a legjobb csapat!
Glass of Jazz Szeged vol.2

Glass of Jazz Szeged vol.2

A Glass of Jazz évindító kalandra indul és 2024. január 20-án Szeged belvárosában kerekít egy nagyszabású korlátlan kóstolót a jó borok és természetesen a jazz zene jegyében!