Cult in Glass, vagyis pohárba töltött kultúra. Az ókor óta a bor és a gasztronómia a művészetekkel együtt az emberi kultúra szerves részévé vált. 2017-ben e trióra alapozva egy zenés boros esttel, a Glass of Jazzel indítottuk útnak a Cult in Glass /art-cult-gastro/ rendezvényeket.


A rendezvénypalettán mára olyan élménydús sorozatokkal, mint a Folyékony Filmkockák, a Social Wine Tasting, külön kiemelve a könnyed hangulatú, vidéki Gastro Folt eseményeket, ahol a résztvevőink ízletes borok társaságában új élményekkel gazdagodnak.  Az idő előrehaladtával folyamatosan új célokat tűzünk ki magunk elé, így külön küldetésünknek tekintjük az ifjú generációk megszólítását, hogy az idősebb korosztállyal karöltve merüljenek el az isteni nedűk rejtelmes világában.

 

Glass of Jazz

A rendezvény, ahol a kiváló borok rajongói találkozhatnak a jazz zene szerelmeseivel és közösen átélhetik, hogy ez a kettő miért is alkot tökéletes párost.

Glass of Comedy

Kiváló hazai pincék borai egy sétáló kóstoló keretein belül, amit egy remek társulat pazar előadásával öblítünk le.

PultAlól

Mi keveredik elő, ha a pult alól kérünk? Nem a nagy nevek és nem is a legdizájnosabb palackok, hanem az igazi, különleges, féltve őrzött titkok.

Amatőr Vak Borkóstoló Kihívás

Ahol a menü a borkvíz, kóstolás és kóstolóversenyek sora, prémium borokkal, önfeledt szórakozással és persze sok-sok nyereménnyel.

GastroFolt

Nyárias borkóstolás remek italokkal, kiváló ételekkel és egy kis hangulatfokozó zenével.

BorKert

Eyg este, ahol a hazai borászok személyesen kóstoltatják (korlátlanul) boraikat, az alkalomra szabott ételek finger food szerűen terítik be az asztal minden szegletét és mindezt pedig fülbemászó dallamok kisérik.

Zengő Bár

Hangulatos és igényes (bor)bár a budapesti Palotanegyed szívében. Kínálatban több mint 200 hazai bor.

Újpesti Borvíkend

„Újpesten a borvilág!” - Borok, dalok, jó falatok. Ismerkedj meg a hazai borvilág legkiválóbb borászataival, pincészeteivel és borászaival, add át magad a kulináris élvezetnek és válogass hazánk legszebb kézműves alkotásai közül!