Glass of Jazz Szeged

Szegedre látogat a Glass of Jazz!

Felgyorsult világunkban a borfogyasztás ismét reneszánszát éli, ami nem csak összehozza és jó hangulatot teremt az emberek körében, hanem néhány pillanat erejéig megszusszanhatnak az isteni nedűk ízeinek, aromáinak változatos sokszínűségében. Ez akkor teljesedik ki igazán, ha a jó borokhoz a gasztronómia képviselői is felsorakoznak, nem beszélve a zene hangulatkeltő hatásáról.
Újpesti BorVíkend 2021

A Cult In Glass ajánlja: Újpesti BorVíkend 2021

Az idei Újpesti BorVíkend szeptember 10-11-12-én Újpest szívében, a Szent István téren kerül megrendezésre. A rendezvényen 24 borászattal, két pálinkáriummal és kiváló gasztro kiállítókkal találkozhatunk, valamint itt debütál a Pannonhalmi Főapátság Sörfőzdéje is.
Születésnapi nyereményjáték

1 éves a Zengő - nyerj egy boros éjszakát a Vabrik Pince birtokán

A Zengő Bár első, igen kalandos évét ünnepeljük 2021 nyarának elején! Ez pedig nem lehet teljes évfordulós nyereményjáték nélkül, amelynek díja egy az évszakhoz passzos, hazai boros élménycsomag, a kajászói Vabrik Pince felajánlásával.
Zengő Bár csapat

Már egy hónapja házhoz mennek a Zengő Bár borai!

Ahogy oly sokan, mi is igyekeztünk alkalmazkodni az új helyzethez, amelynek égisze alatt 2020 decemberében a Zengő Bár, a Cult in Glass közösség és a bortkostolunk.hu összefogásával elindult webshopunk, Vinomarket.hu! Az itt kínált tételek abszolút a bárunk szellemiségét tükrözik, azaz elsősorban kis tételszámú, ritkaságszámba menő magyar borok sorakoznak virtuális polcainkon.
Bazinagy Rosé Akció

Arcpirító októberi rosé akció a Zengő Bárban!

Rosé vagy Rozé? Szerintünk teljesen mindegy, az viszont fontos, hogy olyan bor kerüljön a poharunkba, amit szeretünk és amit szerettek! Ennek jegyében akcióztunk le több, mint 20 féle palackos rosé és siller bort a kínálatunkból!
Újpesti BorVíkend 2020 kiállítók

A Cult In Glass is kilátogat az Újpesti BorVíkendre!

Szeptember 25. és 27. között idén is Újpestre érkezik a borvilág. A rendezvény 2020-ban az esemény hangulatát jobban megragadó BorVíkend néven mutatkozik be, és ami nekünk igazán fontos: a Cult In Glass csapata is kitelepül az Eifert Borház és a Nyitnikék Pince boraival!
Zengő Bár hangulat - terasz

Ősz ellen borkóstolóval - szeptemberben három pénteken is vár a #ZengaTerasz!

Szerintünk az ősz kezdete már régóta nem jelenti a nyár végét, sőt, annyira így gondoljuk, hogy szeptemberben három egymást követő pénteken – szeptember 11-én, 18-án és 25-én – is borászok vendégeskednek majd a Zengő Bár teraszán. Lesznek itt borok Pécsről, Villányból, Etyek-Budáról és Balatonról is.
Zengő Bár Budapest

Május 26-án nyílik a Zengő-terasz!

Alaposan felforgatta a 2020-as terveinket a kialakult helyzet, de azért a háttérben lelkesen faragjuk a Cult In Glass új mérföldköveit, amelyek közül az egyik büszkeségünk, hogy 2020. május 26-án, a budapesti Palotanegyed szívében, a rendelkezéseknek megfelelően egyelőre csak terasszal, de megnyithatjuk a saját helyünk, a Zengő Bárt!

Hallgasd meg újra a 9. Glass Of Jazz koncertjét!

Amíg keressük a következő eseményeink új időpontjait, addig is lesz egy remek alkalom megidézni a Glass Of Jazz sorozat hangulatát, ugyanis március végén a Jazzy Rádió teljes egészében lejadja a 9. kiadás koncertjét!
Garamvári pezsgők

Kóstold meg a Garamvári Szőlőbirtok minőségi pezsgőit a 10. Glass Of Jazz-en!

A 10. Glass Of Jazz-re készülünk számotokra egy különteremmel, amolyan VIP-részleggel, ahol az ország egyik legismertebb és legelismertebb pezsgőpincészete, a Garamvári Szőlőbirtok tart majd kóstolót ötféle méthode traditionnelle, azaz klasszikus champagne-i eljárással készült pezsgőjéből.

Szervezd velünk a 10. Glass Of Jazz-t!

Nagy mérföldkőhöz érkezünk, ugyanis készülünk a 10. Glass Of Jazz-re! A jubileumra április 9-én  kerül sor a Budapest Jazz Clubban és ha lehet azt mondani, még az eddigieknél is nagyobb nívóra és igazi ünnepi hangulatra törekszünk majd.
Glass Of Jazz vol 9 hangulat

Jön a 10. Glass of Jazz - Ezúttal ti választhatjátok ki a kiállítókat!

Idén januárban két Glass Of Jazz-t is szerveztünk, mindkettőt teltházzal. De ezen utóbbi infót már szükségtelen is hozzátennünk köszönetnyilvánításunkhoz, hisz’ a kezdetek óta ez történik, hála annak az átlagon felüli érdeklődésnek, amit ti, kedves vendégeink, rendezvényről rendezvényre tanúsítotok.
Cult In Glass hangulat 2020

Megszavaztátok: íme a 2020-as januári eseményeink nyertes borai!

Mint ahogy azt már megszokhattátok, szinte valamennyi eseményünket egy kis online nyeremény-kvízzel zárjuk, amelyben arra vagyunk kíváncsiak, hogy szerintetek melyik pincészet melyik tétele volt a legjobb az este folyamán.
Cult In Glass 2019

Ilyen volt a 2019-es évünk

2019 végeztével van mit összegeznünk, ugyanis megannyi jó és izgalmas dolog történt velünk az óévben! Sokat dolgoztunk, de minden alkalommal bizonyítottátok, hogy miattatok érdemes belehúzni, és alkalomról alkalomra a maximumot hozni.
Glass Of Jazz hangulat

Ezekkel a kiállítókkal triplázik év elején a Cult In Glass!

Megérkeztek a Glass Of Jazz vol 8. a Glass of Jazz vol 9. - Jazzy Selection és az 5. Borday kiállítói!
PP Tökmag ajándékcsomag az ünnepekre

PP Tökmag ajándékcsomag az ünnepekre

A Cult in Glass 2019-es évét egy ajándékcsomaggal szeretnénk lezárni, melyet partnereinkkel raktunk össze Nektek. Benne különböző minőségi termékek találhatóak a gasztronómiai csemegék kedvelőinek:
2020 elején duplázik a Glass Of Jazz!

2020 elején duplázik a Glass Of Jazz!

Arra az elhatározásra jutottunk, hogy duplázunk. De nyugodjon meg mindenki, mert most nem a belépők áráról beszélünk, hanem az eseményeink számáról, legalábbis ami a Glass Of Jazz-t illeti.
Jövőre is megnyitja kapuit a BorVár

Jövőre is megnyitja kapuit a BorVár!

2020 májusában visszatér a Siklósi Vár teraszára "A múlt illata, a jelen zamata, és a jövő dallama!" azaz a térség egyik leghangulatosabb boros és gasztronómiai eseménye, a BorVár!
Debütált a Glass of Jazz sorozat saját bora

Debütált a Glass of Jazz sorozat saját bora

Október 24-én ismét teltházzal várta a látogatóit a Glass of Jazz sorozat aktuális eseménye, ahol ezúttal nemcsak a jazz és a jó borok szerelmesei jöttek össze, hanem a rendezvény saját bora is debütált.