Újpesti BorVíkend 2021

A Cult In Glass ajánlja: Újpesti BorVíkend 2021

Az idei Újpesti BorVíkend szeptember 10-11-12-én Újpest szívében, a Szent István téren kerül megrendezésre. A rendezvényen 24 borászattal, két pálinkáriummal és kiváló gasztro kiállítókkal találkozhatunk, valamint itt debütál a Pannonhalmi Főapátság Sörfőzdéje is.
Születésnapi nyereményjáték

1 éves a Zengő - nyerj egy boros éjszakát a Vabrik Pince birtokán

A Zengő Bár első, igen kalandos évét ünnepeljük 2021 nyarának elején! Ez pedig nem lehet teljes évfordulós nyereményjáték nélkül, amelynek díja egy az évszakhoz passzos, hazai boros élménycsomag, a kajászói Vabrik Pince felajánlásával.
Zengő Bár csapat

Már egy hónapja házhoz mennek a Zengő Bár borai!

Ahogy oly sokan, mi is igyekeztünk alkalmazkodni az új helyzethez, amelynek égisze alatt 2020 decemberében a Zengő Bár, a Cult in Glass közösség és a bortkostolunk.hu összefogásával elindult webshopunk, Vinomarket.hu! Az itt kínált tételek abszolút a bárunk szellemiségét tükrözik, azaz elsősorban kis tételszámú, ritkaságszámba menő magyar borok sorakoznak virtuális polcainkon.
Bazinagy Rosé Akció

Arcpirító októberi rosé akció a Zengő Bárban!

Rosé vagy Rozé? Szerintünk teljesen mindegy, az viszont fontos, hogy olyan bor kerüljön a poharunkba, amit szeretünk és amit szerettek! Ennek jegyében akcióztunk le több, mint 20 féle palackos rosé és siller bort a kínálatunkból!
Újpesti BorVíkend 2020 kiállítók

A Cult In Glass is kilátogat az Újpesti BorVíkendre!

Szeptember 25. és 27. között idén is Újpestre érkezik a borvilág. A rendezvény 2020-ban az esemény hangulatát jobban megragadó BorVíkend néven mutatkozik be, és ami nekünk igazán fontos: a Cult In Glass csapata is kitelepül az Eifert Borház és a Nyitnikék Pince boraival!
Zengő Bár hangulat - terasz

Ősz ellen borkóstolóval - szeptemberben három pénteken is vár a #ZengaTerasz!

Szerintünk az ősz kezdete már régóta nem jelenti a nyár végét, sőt, annyira így gondoljuk, hogy szeptemberben három egymást követő pénteken – szeptember 11-én, 18-án és 25-én – is borászok vendégeskednek majd a Zengő Bár teraszán. Lesznek itt borok Pécsről, Villányból, Etyek-Budáról és Balatonról is.
Zengő Bár Budapest

Május 26-án nyílik a Zengő-terasz!

Alaposan felforgatta a 2020-as terveinket a kialakult helyzet, de azért a háttérben lelkesen faragjuk a Cult In Glass új mérföldköveit, amelyek közül az egyik büszkeségünk, hogy 2020. május 26-án, a budapesti Palotanegyed szívében, a rendelkezéseknek megfelelően egyelőre csak terasszal, de megnyithatjuk a saját helyünk, a Zengő Bárt!

Hallgasd meg újra a 9. Glass Of Jazz koncertjét!

Amíg keressük a következő eseményeink új időpontjait, addig is lesz egy remek alkalom megidézni a Glass Of Jazz sorozat hangulatát, ugyanis március végén a Jazzy Rádió teljes egészében lejadja a 9. kiadás koncertjét!
Garamvári pezsgők

Kóstold meg a Garamvári Szőlőbirtok minőségi pezsgőit a 10. Glass Of Jazz-en!

A 10. Glass Of Jazz-re készülünk számotokra egy különteremmel, amolyan VIP-részleggel, ahol az ország egyik legismertebb és legelismertebb pezsgőpincészete, a Garamvári Szőlőbirtok tart majd kóstolót ötféle méthode traditionnelle, azaz klasszikus champagne-i eljárással készült pezsgőjéből.

Szervezd velünk a 10. Glass Of Jazz-t!

Nagy mérföldkőhöz érkezünk, ugyanis készülünk a 10. Glass Of Jazz-re! A jubileumra április 9-én  kerül sor a Budapest Jazz Clubban és ha lehet azt mondani, még az eddigieknél is nagyobb nívóra és igazi ünnepi hangulatra törekszünk majd.
Glass Of Jazz vol 9 hangulat

Jön a 10. Glass of Jazz - Ezúttal ti választhatjátok ki a kiállítókat!

Idén januárban két Glass Of Jazz-t is szerveztünk, mindkettőt teltházzal. De ezen utóbbi infót már szükségtelen is hozzátennünk köszönetnyilvánításunkhoz, hisz’ a kezdetek óta ez történik, hála annak az átlagon felüli érdeklődésnek, amit ti, kedves vendégeink, rendezvényről rendezvényre tanúsítotok.
Cult In Glass hangulat 2020

Megszavaztátok: íme a 2020-as januári eseményeink nyertes borai!

Mint ahogy azt már megszokhattátok, szinte valamennyi eseményünket egy kis online nyeremény-kvízzel zárjuk, amelyben arra vagyunk kíváncsiak, hogy szerintetek melyik pincészet melyik tétele volt a legjobb az este folyamán.
Cult In Glass 2019

Ilyen volt a 2019-es évünk

2019 végeztével van mit összegeznünk, ugyanis megannyi jó és izgalmas dolog történt velünk az óévben! Sokat dolgoztunk, de minden alkalommal bizonyítottátok, hogy miattatok érdemes belehúzni, és alkalomról alkalomra a maximumot hozni.
Glass Of Jazz hangulat

Ezekkel a kiállítókkal triplázik év elején a Cult In Glass!

Megérkeztek a Glass Of Jazz vol 8. a Glass of Jazz vol 9. - Jazzy Selection és az 5. Borday kiállítói!
PP Tökmag ajándékcsomag az ünnepekre

PP Tökmag ajándékcsomag az ünnepekre

A Cult in Glass 2019-es évét egy ajándékcsomaggal szeretnénk lezárni, melyet partnereinkkel raktunk össze Nektek. Benne különböző minőségi termékek találhatóak a gasztronómiai csemegék kedvelőinek:
2020 elején duplázik a Glass Of Jazz!

2020 elején duplázik a Glass Of Jazz!

Arra az elhatározásra jutottunk, hogy duplázunk. De nyugodjon meg mindenki, mert most nem a belépők áráról beszélünk, hanem az eseményeink számáról, legalábbis ami a Glass Of Jazz-t illeti.
Jövőre is megnyitja kapuit a BorVár

Jövőre is megnyitja kapuit a BorVár!

2020 májusában visszatér a Siklósi Vár teraszára "A múlt illata, a jelen zamata, és a jövő dallama!" azaz a térség egyik leghangulatosabb boros és gasztronómiai eseménye, a BorVár!
Debütált a Glass of Jazz sorozat saját bora

Debütált a Glass of Jazz sorozat saját bora

Október 24-én ismét teltházzal várta a látogatóit a Glass of Jazz sorozat aktuális eseménye, ahol ezúttal nemcsak a jazz és a jó borok szerelmesei jöttek össze, hanem a rendezvény saját bora is debütált.