Alaposan felforgatta a 2020-as terveinket a kialakult helyzet, de azért a háttérben lelkesen faragjuk a Cult In Glass új mérföldköveit, amelyek közül az egyik büszkeségünk, hogy 2020. május 26-án, a budapesti Palotanegyed szívében, a rendelkezéseknek megfelelően egyelőre csak terasszal, de megnyithatjuk a saját helyünk, a Zengő Bárt!

 

Aki ismer minket, tudja, hogy szívügyünk a jó italok és a kötetlen laza hangulat találkozása, e barátságnak pedig végre állandó helyet is tudunk adni! Szóval várunk mindenkit, aki nem riad vissza némi gasztronómiai kincskereséstől, és szeretnének kipróbálni kevésbé ismert, magas minőségű italkülönlegességeket, legyen az kis tételszámú magyar bor, kézműves sör, vagy különleges rövidital


Természetesen ha csak egy laza fröccsözéssel egybekötött baráti beszélgetéshez kerestek helyet, akkor is jó helyen jártok nálunk, sőt, ha épp nincs időtök beülni, de kortyolnátok egyet a kedvenc nedütökből, akkor az italkínálatunk zöme elvitelre is kapható, ez ügyben bátran érdeklődjetek a munkatársainknál.


Nem lenne igazi a hely, ha a Cult In Glass ’Cult’ részét kihagynánk belőle: a Zengő rendszeresen teret ad akusztikus koncerteknek, képkiállításoknak, illetve egyéb kulturális eseményeknek. Ha valaki máris kedvet kapott, hogy bemutassa zenéjét vagy alkotásait a Zengő-miliőben, annak várjuk a jelentkezését a volume.koncert@gmail.com címre.


A Zengő Bár címe: 1088 Budapest, Krúdy Gyua u. 6.

  

Zengő Bár további információk >>>