Idén januárban két Glass Of Jazz-t is szerveztünk, mindkettőt teltházzal. De ezen utóbbi infót már szükségtelen is hozzátennünk köszönetnyilvánításunkhoz, hisz’ a kezdetek óta ez történik, hála annak az átlagon felüli érdeklődésnek, amit ti, kedves vendégeink, rendezvényről rendezvényre tanúsítotok.

A rend kedvéért azonban ismét köszönettel élnénk a Budapest Jazz Club felé, akik az elejétől biztosítják számunkra a helyszínt – mind a kóstolóhoz, mind a koncerthez. Köszönet továbbá a zenész fellépőknek és a kiállítóknak, mert a sikerünk – ugyanolyan mértékben – minden egyes esetben rajtuk is múlik.

Nagy mérföldkőhöz érkezünk, ugyanis készülünk a 10., azaz a jubileumi Glass Of Jazz-re, amelyre áprilisban kerül sor. Ha lehet azt mondani, az eddigieknél még magasabb nívóra törekszünk ezúttal, igazi ünnepi hangulatra, de ezt majd úgyis látni fogjátok, mikor közzétesszük zenei fellépőinket, illetve boros, gasztrós kiállítóinkat. Reméljük, azon az estén is velünk tartotok majd, és ahogy eddig, úgy akkor is végigkóstoljátok rendesen az egész kínálatot, és megszavazzátok az est borát.

E jubileumi alkalom egyik különlegessége lesz, hogy ezúttal titeket is bevonunk a szervezésbe, és ti javasolhattok majd kiállítókat a rendezvényre, mi pedig igyekszünk majd eleget tenni kéréseiteknek. Ennek részleteivel hamarosan jelentkezünk a Facebook oldalunkon

 

- Cult In Glass -