Június 24-én megnyitjuk a Borsika Udvar pincéjének kapuit! Gyertek és ünnepeljetek velünk, ismerkedjetek meg a borokkal és a borászokkal, avassuk fel együtt a pincét!

A prémium kategóriás termelői élelmiszerek, macaronok, felújított bútorok, egyedi lakberendezési tárgyak mellett kínálatunk hamarosan egy fantasztikus borválogatással bővül. Udvarunk végében álló hangulatos kis borospincénket a Cult in Glass "Pincekép" borászatainak különlegességeivel töltjük meg.

Program

A program 16 órakor indul és este 9-ig tart. Természetesen 21 óra után is lehetőség van további borozásra, beszélgetésre a kertben, amihez a borokat már nem a pincészetektől tudjátok kérni, hanem kedvezményes áron tőlünk.

Borok

Az eseményen a Cult in Glass által képviselt 5 borászat 20 tételével tudtok majd megismerkedni egy korlátlan sétáló kóstoló keretein belül. A kóstolt borokat pedig kedvezményes áron meg is tudjátok vásárolni!

Étel

A borok mellett a gasztronómiai élményről a fantasztikus Kalvino Coffee fog gondoskodni. Az édesszájúakról sem feledkezünk meg! Mindamellett, hogy tokaji édes borok is kóstolhatók lesznek, NÁVAI RÉKA mennyei macaronokkal készül nekünk.


ESŐNAP: 2023.06.25., vasárnap

JEGYEK: 5500 Ft-tól