Szeretnél elmerülni a borok világába? A Zengő Borbár segít! A csapat 2023 januárjától elindítja házi bortanfolyamát, ahol természetesen bár mottója sem merül feledésbe: ígérjük hogy a tanulás laza és szórakoztató lesz!


Főként azoknak ajánljuk borsulinkat, akik szeretnének átfogóbb ismereteket szerezni a magyar borokról, mindezt pedig nem az iskolapadban ülve, hanem egy autentikus borbárban, fesztelen hangulatban, kóstolással egybekötve. Vendégelőadók (borászok-szőlészek) meghívásával igyekszünk emelni az órák színvonalát, ezzel is segítve a hiteles ismeretek átadását, elsajátítását.

Egy alkalom 3 órás, melyben kóstolás közben összehozzuk a bort a háttér sztorikkal és a szükséges ismeretekkel. Félidőnél 15 perces szünetet tartunk.
 

Zengő Borsuli órarend - 2023

  • 2023.01.10. kedd, 19:00-22:00: Amit a szőlőről és a szőlőfajtákról tudni érdemes – A borkészítés és a borkóstolás alapjai
  • 2023.02.07. kedd, 19:00-22:00: Magyarország borvidékei – Étel-bor párosítás
  • 2023.03.14. kedd, 19:00-22:00: Villányi nagy vörösek – A villányi cabernet franc története*
  • 2023.04.04. kedd, 19:00-22:00: Szekszárd és Eger – Hol is készül a bikavér, na és ki az az Egri Csillag?*
  • 2023.05.09. kedd, 19:00-22:00: Tokaj és az aszú története – Nem minden édes, ami tokaji*
  • 2023.06.06. kedd, 19:00-22:00: Balaton – A fehértől a vörösig*

A *-gal jelölt órákon vendég előadókat várunk.


További részletek és jelentkezés a Zengő Bár honlapján >>>