Csatlakozz hozzánk és közösségünkhöz, gyere a Hágiba, ahol jó társaságban, ízletes borok mellett levetítjük kedvenc filmjeinket és megkóstoljuk finom borainkat!


Április 30-án ünnepeljük a Magyar film napját, ezért az áprilisi FOLYÉKONY FILMKOCKÁKon magyar film - a Moszkva tér - forog, amihez szigorúan hazai borokat kínálunk.


Filmünk a rendszerváltás kezdetén játszódik. Erről a korszakról a mai napig sokat hallunk, beszélünk sőt, külön élmény, ha még részesei is voltunk. Persze, ifjú főszereplőink fittyet hánynak a rohanó világ történéseire, inkább csak élik bohém életüket és a lehetőségeiket kihasználva sodródnak benne. A közel kilencven percben lesz szerelem, utazás, felnőtté válás, nem feledvén néhány nagyobb zseniális színészünk egy-egy legendássá vált mondatát sem!


Egy olyan valósághű atmoszférával átitatott művet láthatunk, amivel szinte az összes korosztály azonosulhat. Míg a fiatalok egy letűnt kor ajtaján léphetnek be, addig az idősebbek visszarepülhetnek gondtalan fiatalkori élményeikbe.


Gyertek el, és néhány ízletes pohár bor mellett, éljük át, vagy éljük újra 1989 tavaszát, nyarát, amely időszakot, akár a változás szelének is hívhatunk.


Minden jegy tartalmaz egy 5 tételes borkóstolót, egy antipasti válogatást, valamint a filmvetítést.

 

  • EARLY BIRD jegyárak március 10-ig: borkóstoló + antipasti válogatás + film: 7.200 Ft/Fő
  • ELŐVÉTELES jegyárak március 31-ig: borkóstoló + antipasti válogatás + film: 8.200 Ft/Fő
  • TELJES ÁRÚ jegyárak április 9-ig: borkóstoló + antipasti válogatás + film: 8.900 Ft/Fő
  • HELYSZÍNI jegyárak április 10-én: borkóstoló + antipasti válogatás + film: 9.900 Ft/Fő

 

Folyékony Filmkockák vol.4 jegyek >>>