Biztos mindannyian voltatok már borkóstolón, szórakoztatok koncerten, vacsoráztatok finomakat egy gyönyörű helyen, de vajon a fenti élményeket próbáltátok e már együtt? 2023. szeptember 26-án ismét itt az alkalom!


Egy olyan estére invitálunk Benneteket, ahol hazai borászaink személyesen kóstoltatják (korlátlanul) boraikat egy sétáló kóstoló keretin belül, az alkalomra szabott ételek finger food szerűen terítik majd be az asztal minden egyes kis szegletét (amit szintén korlátlanul fogyaszthattok), mindez pedig, ha nem lenne még elég fülbemászó dallamok kisérik végig az egész estét élőzene formájában.


Lehet hűvös, de itt nem fázunk, szabad ég alatt vagyunk, de ezúttal az esős idő sem akadály! De mégis, hogy lehet ez? Az este különlegességét adja, hogy a kertben található 3 IGLU funkcionál majd kóstoló térként.


A sétáló kóstolón 4 kiváló borászatot látunk vendégül, akik korlátlanul kóstoltatják boraikat a rendezvény ideje alatt.
 

Minden egyes falat a KILENC KERT keze munkáját dicséri. Alkalomra szabott falatokkal és isteni finom miniburgerekkel készülünk az estére. A rendezvény ételei korlátlanul fogyaszthatók 19:00-21:00 óra között. A köztes időkben vendégváró falatokkal és rágcsálnivalókkal készülünk!
 

BorKert vol. 3 jegyek

Minden jegy tartalmazza a korlátlan borkóstolást a korlátlan fingerfood ételek fogyasztását és az élőzenei programot.

  • Pohárletét: 2000 HUF (CSAK készpénzben fizethető a  helyszínen, a pohár leadásakor a teljes összeg visszajár)
  • EARLY BIRD jegy (08.31-ig): 11 000 HUF/fő
  • ELŐVÉTELES jegy (09.12-ig): 13 500 HUF/fő 
  • TELJES ÁRÚ jegy: 16 500 HUF/fő 
  • HELYSZÍNI jegy: 19 000 HUF/fő


BorKert vol. 3 jegyelővétel >>>